Workshops

Workshops Vinter – forår 2022


 • Søndag d. 2/1 kl. 10 – 13 Bacics / Level 1
  Traditionen tro byder vi det nye år velkommen.
  Vi arbejder med at øge energien og velværet med styrkende og bølgende bevægelser og vi vil også bevæge os ind i Terapeutisk TriYoga, hvor du ligger længere tid i stillingerne med props (klodser, puder m.v.) til at støtte kroppen.

 • Søndag d. 27/02 kl. 10 – 13 Basics /Level 1
  Dagene bliver længere, og solen bryder mere og mere frem. Vi vil byde solen velkommen med de skønneste “Salutations” som vi flyder igennem med det dybe og afbalancerede langsomme åndedræt. 

 • Søndag d. 27/03 kl. 10 – 13 Level 1
  Vi glæder os over forårsblomsterne, der pibler frem. Denne søndag for dig, der  nyder at være ~ in the flow ~. Vi flyder på åndedrættet, og giver os hen til de fine og elegante flows, hvor vi bevæger os igennem de 4 årstider. 

 • Søndag d. 1/5 kl. 10 – 13 Basics / Level 1
  Maj, oh du søde milde. Naturen viser sig fra en af sine smukke sider, og vi smiler til hinanden, når vi mødes derude.  Denne glæde bringer vi med ind i de fantastiske flows for rygsøjle og hofter. Åndedrættet bevæger sig flydende, og vi mærker en spirende energi til at gå sommeren i møde. 

  Alle workshops afsluttes med Yoga Nidra (dybdeafspænding) og du vil undervejs blive præsenteret for  åndedræts- koncentrationsøvelser og meditation (Prana Vidya).  

  Efter alle workshops er der et lille traktement.

Din plads er sikret ved tilmelding og samtidig betaling (kr. 350,-) på:
MobilePay 55233 eller Reg.nr. 5994 Kontonr. 4015748
Tilmeld dig her:

   

  error: