Jeg tilbyder

 

  • Ugentlige klasser op til 10 elever pr. hold.
  • 3 timers workshops typisk søndage formiddage ca. 3 – 4 gange pr. sæson . For dig, der enten ønsker at udvide og gå dybere ind i din yogapraksis eller for dig, der ikke kan afse tid til ugentlige lektioner.

Hvor finder jeg det rette niveau for mig? 
Basics niveau er her din Triyoga® praksis tager sin begyndelse. Det er det bærende element for din videre udvikling af og med TriYoga®. Her kan du, hvis du giver dig tid, lære dig selv at kende kropsligt som mentalt. Yogaformen er mindful og meditativ på en og samme tid. Det kan være niveauet, som du sæson efter sæson finder ind til, og her får opfyldt dit ønske for opnåelse af fysisk og mental balance.

Når du nærmer dig, og er klar til Level 1, har du igennem Basics praksis tilegnet dig de grundlæggende færdigheder (bevægelser/stillinger) – og nu kan du søgende og endnu mere opmærksomt opleve, hvordan din krop og dit sind bliver mere og mere en samlet helhed, hvor den meditative del bliver yderligere udviklet, og din kropslige smidighed og styrke forenes smukt og dansene i tæt forening med dit åndedræt. 

 

 

error: