OM

 

Inger Buch

Uddannet farmakonom i 1985. Jeg har arbejdet i medicinalbranchen i ca. 30 år. Personaleledelse har været omdrejningspunkt for mit virke. Mine mange års erfaring har jeg taget med mig i bagagen på min yoga rejse
I 2008 blev jeg introduceret for TriYoga® hos Jytte Norsk, den først uddannede TriYoga® lærer i Danmark.
TriYoga® har givet mig en større dybde og kendskab til mit indre sjæleliv, og samtidig gjort min fysiske krop smidig og stærk.
Min glæde og taknemmelighed for TriYoga® deler jeg så gerne med dig, der har lyst til at rejse videre med mig i disse dejlige energiopbyggende og for sindet afbalancerende TriYoga® flows.

I stor taknemmelighed til TriYoga® grundlægger Kali Ray og Jytte Norsk

~ in the flow~

 

 

 

Jytte Norsk

Uddannet lægesekretær. Har siden min ungdom været betaget og forundret over vores krops potentiale. Interessen blev ikke mindre efter 10 år i hospitalsvæsenet. Jeg stiftede bekendtskab med yoga under en 3 måneders rejse til Østen, og siden har yoga været en del af mit liv. Efter flere år med yogapraksis på aftenskolehold, ønskede jeg at fordybe mig yderligere i yogaen. 2 årig uddannelse fra Dansk Yoga i 1994.
Har undervist i aftenskoler og i eget yogacenter i Gørlev. Siden 2000 yoga kurser i Grækenland.

Første danske Certificerede TriYoga® lærer i Danmark uddannet i Basics i 1994.  Efterfølgende Level 1 i 2005 og Level 2 i 2007- alle gange i Königstein, Tyskland.

Har udelukkende undervist i TriYoga® siden maj 2004. Kali Rays første besøg i København 2004 under min planlægning. Jeg deltager regelmæssigt i Kali Rays kurser rundt omkring i Europa. Jeg har arrangeret adskillige retreats med Kali Ray, som har autoriseret mig til at stå for uddannelse af TriYoga® lærere i Danmark. Af de eksisterende 47  TriYoga® lærere, har jeg i samarbejde med seniorlærere fra Tyskland og USA, uddannet de 40.

Jeg flyttede til Fyn i efteråret 2021, og det er en fornøjelse at undervise i Ingers dejlige TriYoga®- Center-Fyn.

 

 

 

error: